Att vakna med knappt ledsyn…

posted in: Okategoriserade, Upplevelser | 0

Tända ljus och en stor kopp te. Världen var visst grå idag. Mycket höst idag, ynka 11 grader på utetermometern och ett grått dis över tillvaron. Flyttfåglarna hörs lång väg. Nu drar dom. Brukar dom verkligen flytta redan? Dom flyttar väl på hösten tänker jag, och per definition är det faktiskt sommarmånad fortfarande. Faktiskt!. Eller har dom information som jag inte har? Där flyger dom, högt ovanför mitt huvud och tänker, stackare, där nere står den lilla människan ovetandes om vad som komma skall. Men vi vet, och vi drar! Hm. Har sista sommardagen varit nu då? Var jag ute då i sådana fall?. Solade, badade och grillade vi med goda vänner och drack att glas vin då?. För hade jag vetat att det var sista sommardagen så hade jag nämligen gjort allt det. Och då hade jag varit med på noterna. Men nu kommer jag inte riktigt ihåg…tänk om jag låg inne i soffan och surade? Nä…jag brukar aldrig sura. Eller ännu värre, jag kanske hade städdag. Sista sommardagen? Är det detta jag ska leva med hela hösten, vintern, den långa kalla våren?. Att jag var inne och städade sista sommardagen… Jag misstänker att jag blev lurad på sista sommardagen i år igen. Suck.

Knapp ledsyn

  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *