En liten höstkänsla smyger runt…

posted in: Upplevelser | 0

Jag försöker att inte riktigt låtsas om att jag har lagt märke till den. Men känslan är annorlunda, och jag känner så väl igen den. Men jag vill inte riktigt än. Just nu tassar den försiktigt runt i trädgården, gör små avtryck här och där och smyger runt husknuten. Än så länge är den nöjd. Men jag vet att snart behöver den mer för att trivas. Snart hoppar den jämfota runt omkring mig, drar mig i håret och fnyser åt mina bara fötter och tunna kläder. Ja jag vet att den är på väg. Hösten. Och jag gillar hösten, det är inte det. Den kreativa hösten är min tid. Men redan? Ser den inte att jag fortfarande är barfota…? med sand i håret och händerna fulla med jordgubbar…

hostsmyg

  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *